OSEĆAO JE DA ĆE UMRETI, NIJE SE IZBORIO SA VIRUSOM”: Majka šesnaestogodišnjeg Srđana u suzama, korona joj odnela sina

Novosti online

23. 11. 2021. u 22:49

UPLAKANA Biljana Z. priča o borbi njenog sina (16) sa opasnom infekcijom.

ОСЕЋАО ЈЕ ДА ЋЕ УМРЕТИ, НИЈЕ СЕ ИЗБОРИО СА ВИРУСОМ”: Мајка шеснаестогодишњег Срђана у сузама, корона јој однела сина

Foto: D.A.

– Nije mi jasno kakav je to virus. Uzeo mi je sina, zdravog i pravog, a mene, bolesnu od pritiska i štitne žlezde, nije ni pipnuo. Nema pravila. Znao je da će tako završiti, rekao nam je to -, drhtavog glasa kaže za Objektiv Biljana Z., majka šesnaestogodišnjeg Srđana Z., koji je pre šest dana preminuo od posledica koronavirusa nakon što se mesec dana lavovski borio za život na Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Samo četiri dana pošto je sahranila mlađeg sina, majka preminulog tinejdžera priča nam koliko je korona opasna infekcija koja je za samo nekoliko sati smestila Srđana u bolnicu.

‒ Srđan je dobio povišenu temperaturu i bolela ga je glava. Onda je usledila upala pluća. Dete je bilo potpuno zdravo, za života nije primio injekciju. Osim sitnih dečjih prehlada, nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Kada smo videli da je loše, odveli smo ga u dečju kovid bolnicu, gde su se lekari brinuli o njemu najbolje što su mogli – kaže Biljana.

– Ipak, moj Srđan nije uspeo da se izbori sa virusom. Doktori su uradili sve što su mogli, angažovali su najbolje lekare i profesore iz Niša i Beograda. Svi zajedno su uložili nadljudski napor da mu pomognu, ali jednostavno, bolest je takva - kaže Biljana.

BONUS VIDEO - "NOVOSTI" U CRVENOJ KOVID ZONI U BATAJNICI: Nevakcinisani su u smrtnoj opasnosti, oboleli pristižu

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA U VOZILU U TRENUTKU NESREĆE: Simulacija teških udesa (FOTO/VIDEO)