OGLASIO SE BRANISLAV LEČIĆ: Glumac najavio tužbu protiv onih koji su iznosili neistine

Novosti online

21. 11. 2021. u 13:15

GLUMAC Branislav Lečić oglasio se povodom, kako navodi, "najnovijih dešavanja u kojima se vodi najbrutalnija kampanja protiv njega".

ОГЛАСИО СЕ БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ: Глумац најавио тужбу против оних који су износили неистине

Foto Z. Jovanović

- Svi ste upoznati sa pravosnažnom odlukom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojom je utvrđeno da nikakvog silovanja, sile ili bilo čega drugog nije bilo i da je Danijela Štajnfeld iznela strašne neistine, a samim tim je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja.

Kako navodi, jasno je bilo da proces "skidanja užasne i nepravedne ljage sa njegovog imena neće biti lak", ali nije bio spreman na   "besprizorno ponašanje na koje je prinuđen da odreaguje".

Lečić je saopštio javnosti da će svako ko je od 22. marta 2021. godine "iznosio ili prenosio šta god iz njegovog ličnog života, a što škodi njegovoj časti i ugledu i dovodi do teških posledica biti krivično procesuiran zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iz člana 172 KZ RS".

- Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično delo ili drugo krivično delo na moju štetu, biće podneta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda - dodao je Lečić.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju