"VIDIM SEBE U LOKVI KRVI" Advokat Marićevog sina izneo jezive detalje - odbio da se sretne sa njim u studiju

Novosti online

17. 11. 2021. u 13:00

ADVOKAT Nemanja Jolović, punomoćnik sina psihijatra Jovana Marića, izneo je jezive detalje o slučaju spornog stana za koje tvrdi da su činjenice.

ВИДИМ СЕБЕ У ЛОКВИ КРВИ Адвокат Марићевог сина изнео језиве детаље - одбио да се сретне са њим у студију

Foto: Printscreen/Kurir TV

Naime, on je rekao kako je Marić poručio svojoj bivšoj supruzi Danijeli da sebe vidi u lokvi krvi i kako nju kolje, a da tu scenu gleda njihov tada maloletni sin Mateja, sa kojim je danas u sudskom sporu.

Advokat nije želeo da se susretne licem u lice sa Marićem u studiju.

- Ja sam deset godina licem u lice sa gospodinom Marićem i ne želim da trpim neistine i laži koje iznosi o meni kao punomoćniku njegovog sina, i o svom sinu - objasnio je Jolović.

Jolović je naveo da je u toku jednog spora saznao da je isključivo Marić vlasnik stana o kome se priča, kao i to da je ostale nekretnine koristio za "švaleraciju".

- On je 1999. godine podneo tužbu za razvod braka sa Aleksandrom Marić. I u tužbi i pred centrom za socijalni rad je naveo da je zajednica sa Aleksandrom prestala 7 godina pre toga. Sa Aleksandrom je izvršio deobu bračne tekovine. On nema samo ovaj stan za koji laže da Mateja hoće da ga izbaci, već ima i stan koji je koristio za švaleracije - rekao je Jolović.

Po njegovim rečima, ceo problem je nastao kada je Marić počeo da se ponaša nasilno prema supruzi.

- Nakon što je poklonio stan Mateji, oni su nastavili da žive kao srećna porodica - Danijela, Mateja, i Jovan. Tako su živeli do momenta dok Jovan nije ispoljio nasilje prema supruzi. Donesena je sudska odluka gde mu je izrečena mera protiv nasilja u porodici. Rekao je da vidi sebe u lokvi krvi i kako kolje Danijelu, dok sin gleda. Nakon toga menja bravu na vratima stana, sprečava Danijelu i tada maloletnog Mateju da uđu u stan. Mi dobijamo primerke ključa da bi mogli da uđu u stan, ali on ponovo menja, i onda dobijamo presudu o predaji primerka ključa, jer su ostale Danijeline i Matejine stvari u njemu. Na presudi smo saznali da je Marić vlasnik stana. Prekinulo se izvršenje, jer je Aleksandra treće lice - ispričao je Jolović, i dodao da je Marić sina Mateju koji je tada imao 10 godina zajedno sa majkom izbacio na ulicu.

Advokat je naglasio da se postupak o stanu vodi protiv Marićeve bivše supruge Aleksandre, a ne protiv njega.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ - Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić