EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba dr Predrag Kon je u emisiji "Hit tvit" objasnio ko treba da primi četvrtu, takozvanu buster, dozu vakcine.

Komentari (2)

Dragomir filipovic

08.11.2021. 06:59

Na osnovu kojih naucnih studija je gospodin kon izneo stav u vezi sa cetvrtom dozom vakcine,kada ni ove tri dosadasnje doze daju polovicne rezultate jer nisu dovoljno klinicki ispitane. Pravednije bi bilo da se ti nasi eminentni strucnjaci iz kriznog staba posvete otkrivanju stvarnog leka ili vakcine koja ce 100% biti si gurna protiv virusa,i tako opravdaju svoja zvanja,a ne samo da prenose stavove i misljenja S Z O , koje su kontradiktorne i u vecini slucajeva zbunjuju i plase ljude i odbijaju ih da primenjuju mere i primaju nesigurne vakcine,da bi neki ,,belosvet ski strucnjaci,, farmako mafije bili bogatiji. Kako oni koji su primili i trecu dozu,se tesko razboljevaju i prenosioci su virusa

MP

08.11.2021. 07:27

Svi građani trebaju da se redovno vakcinišu dok se kovid 19 ne ukroti ili potpuno eliminiše ako to bude moguće. Za stariju populaciju, "65+", obezbediti efikasniju vakcinu jer sinofarm to nije u znatnom procentu. Ovo iz ličnog iskustva. Podrška dr Konu.