UPOZORENJE ZA VOZAČE: Odroni na putevima kroz Srbiju

Novosti online

07. 11. 2021. u 17:42

JP PUTEVI Srbije posebnu pažnju poklanja organizaciji rada Zimske službe, održavanju prohodnosti puteva i obaveštavanju javnosti o stanju na putevima.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Одрони на путевима кроз Србију

Foto: OU Vlasotince

JP Putevi Srbije na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe, obaveštava javnost da je stanje na putevima u Republici Srbiji, na dan 07.11.2021.g. u 16:31 časova, sledeće:

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja su prohodni i nema snega.

Državni putevi II prioriteta/B kategorije održavanja su prohodni i nema snega.
Putni pravci III prioriteta/C kategorije održavanja su prohodni i nema snega.
Napomena za Zaječar: Povremeni sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B - 34 (Đerdapska magistrala), na državnom putu II A - 221 (klisura Korenatac), II - 222 (Babin Zub) i na državnom putu II A - 217 (Klisura Bovan) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.


Odrona ima na sledećim putnim pravcima:

I B-34 Golubac - Donji Milanovac - Porečki most - veza sa državnim putem 35

II A-217 Bovansko jezero - Sokobanja - Knjaževac
II A-221 Knjaževac - Kalna - Jalovik
II A-222 Kalna - Jabučko ravnište


Prilazi graničnim prelazima su prohodni.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.
JP Putevi Srbije apeluje da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji, jer zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima i vlažnih kolovoza moguće je stvaranje poledice

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar