NOVA HITNA UPOZORENJA RHMZ: Ovde se očekuju obilne padavine i moguća izlivanja reka! (FOTO)

Novosti online

05. 11. 2021. u 00:22

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod oglasio se posle ponoći sa novim upozorenjima.

НОВА ХИТНА УПОЗОРЕЊА РХМЗ: Овде се очекују обилне падавине и могућа изливања река! (ФОТО)

D. Balšić

U toku noći, ujutro i pre podne u severnim, zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima očekuju se obilne padavine od 30 do 50 mm za 24 sata, a u oblasti centralnog i južnog Banata, Beograda, jugozapadne i zapadne Srbije lokalno i više.

Na području Beograda noćas, ujutro i pre podne očekuju se obilne padavine oko 30 mm za 12 sati, u pojedinim delovima grada i više.

Hidrološko upozorenje

Na slivovima Jadra, Ljuboviđe, Drine, Lima, Kolubare, Uba, Tamnave i Ljiga sa pritokama vodostaji će biti u umerenom i većem porastu od 5. do 7. novembra sa mogućnošću približavanja upozoravajućim nivoima i pojavom lokalnih izlivanja na manjim bujičnim vodotocima ovih slivova, kao i na području Srema, Beograda i Banata.

Foto: RHMZ

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!