DRAGANA Jakšić, majka devetogodišnje devojčice koja je danas sa još jednim detetom izbačena iz dnevnog boravka Eureka na Novom Beogradu objašnjava da ju je učiteljca pozvala i rekla da se njena ćerka i još jedno dete nalaze ispred boravka i da ih je izbacila jer nije mogla da ih smiri.

Komentari (14)

buki

04.11.2021. 20:41

Slažem se da deca ne mogu biti bez nadzora, ali je priča ove majke toliko tendenciozna, da mi je bilo muka dok sam čitala. Toliko agresije u svakoj izgovorenoj rečenici, pa nije ni čudno što njeno dete ne poštuje pravila i misli da se svet okreće oko njega.

SOS

05.11.2021. 02:07

@buki - Slažem se sa prethodnim komentarom u potpunosti i dodala bih da su današnja deca toliko nevaspitana i napuštena, al tako vaspitana i naučena od svojih roditelja, koji ne žele da se bave sopstvenom decom, pa im je uvek neko drugi kriv. Sve potiče iz porodice i društva u kojem živimo. Jadni vaspitači... Mogla je učiteljica da sedne i da ne obraća pažnju i sa osmehom dočeka kraj svoje smene...bolje bi prošla, a ovako će da je omalovažava, vređa, razvlači po novinama i ponižava jedna gospođetina, koja glumi brižnu majku, a upisala dete u boravak od jutra do sutra, da ne mora ništa da radi sa njim kod kuće... Strašno!

NeshKO

04.11.2021. 21:49

Dete je takvo zbog takve majke. Naučeno od kako se rodilo da je ono najbitnije, najpametnije i da može da radi šta hoće. Svaka čast za učiteljicu. U moje vreme, učiteljica ti zalepi šamarčinu, isčupa uši, da 1 i izbaci napolje. Nisam smeo kući ni da kažem zbog čega, a kamoli da se požalim.

Zoki

04.11.2021. 22:30

Koji monstrum od zene!!!! Treba uvesti obavezan psiho test za sve zaposlene u obrazovnim ustanovama! Ova isfrustrirana osoba je sklona izivljavanhu i treba samo da radi u arhivi, sama!!!

Milica

05.11.2021. 13:03

@Zoki - Taj ''monstrum od žene'' je moje dete i drugu decu zaštitio od tiranije nevaspitane dece. Ja sam joj zahvalna, a još više bi trebalo da to budu i majke izbačene dece, koje bi morale da porade sa svojom decom o pravilima kolektivnog boravka. Ako ne žele da im se deca ponašaju po tim pravilima, neka ih ispišu i nađu dadilju, koja će za novac morati hirovitost da trpi. Naša deca to ne moraju, ustvari ne bi trebalo da moraju.

Kraljica Beograda

05.11.2021. 00:24

Kao prosvetni radnik, ma koliko se trudila, nikako ne mogu da opravdam ponašanje koleginice... Često deca znaju da me steraju iz takta, ali to ne znači da treba da ih isteram tako male na kišu...

Safir

05.11.2021. 01:13

Ova majka je pravilno rekla sve od reci do recizato sto ima visu svest za razliku od mnogih i zna sta cemu dodje.Danasnje mnoge uciteljice daju sebi za pravo da se agresivno ponasaju prema maloletnoj deci.Kako samo sme izbaciti decu na ulicu bez icijeg nadzora.Vidjala sam u svom zivotu u prosveti uopste da ima pojedinaca sa psihickim smetnjama koje nebi smele raditi sa decom.Roditelji su duzni zastititi svoju decu usvakom trenutku.A sto se tice tima opste je poznato da jedan drugog brane ,petljaju i lazu .Kad bi svi roditelji reagovali ispravno kao ova majka za svoje dete svet bi bio lepsi i bezbedniji.

Milica

05.11.2021. 13:24

@Safir - Nije ih ostavila bez nadzora, nego ih je pomno pratila pogledom kroz prozor. Zato ih je i izbacila napolje, a ne u neku prostoriju gde ne može da ih vidi, a Vi ste sve lepo apsolvirali, samo nigde niste pomenuli ko će moje i drugu decu, dok su u vrtiću ili školi, da zaštiti od nasilja agresivnih i nevaspitanih pojedinaca.