NA DOSTOJAN NAČIN PREDSTAVITE SRBIJU: Vulin obišao pripadnike naše armije, učesnike "Tenkovskog biatlona" (FOTO)

Novosti online

23. 08. 2021. u 18:09

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas, u "Patriot parku" na poligonu Alabino, članove ekipe Vojske Srbije učesnike trke "Tenkovski biatlon" koja se odvija u okviru Međunarodnih armijskih igara.

НА ДОСТОЈАН НАЧИН ПРЕДСТАВИТЕ СРБИЈУ: Вулин обишао припаднике наше армије, учеснике Тенковског биатлона (ФОТО)

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar Vulin je pripadnicima Vojske Srbije poželeo uspeh na predstojećem takmičenju istakavši da je uveren da će dati sve od sebe da na dostojan način predstave svoju zemlju. 

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar Vulin koji je prisustvovao svečanom otvaranju Armijskih igara, obišao je i učesnike Festivala nacionalne kulture iz umetničkog ansambla „Stanislav Binički“, kao i štand Srbije u Domu družbe na kome je predstavljena naša zemlja. 

Na Sedmim međunarodnim armijskim igrama učestvuje oko 270 timova iz više od 40 zemalja, među kojima su i timovi Vojske Srbije koji će se nadmetati u disciplinama tenkovski biatlon, snajperska granica, vojni reli i čuvar reda.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Takmičenje na kome učestvuju vojno-policijske jedinice "Čuvar reda" ove godine se, po prvi put, na inicijativu ministra Aleksandra Vulina, održava u Srbiji na poligonima Beranovac i Žiča.

Armijske igre se i ove godine održavaju u okviru Međunarodnog vojno-tehničkog foruma "Armija 2021", a pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Ruske Federacije i Rosoboroneksporta. 

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Vojno-tehnički forum je jedna od vodećih svetskih izložbi naoružanja i vojne opreme i ove godine će oko 1.400 ruskih i inostranih preduzeća predstaviti više od 28.000 različitih proizvoda vojne tehnike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 19. MAJ 2022: Ponovo više sunca i za koji stepen toplije, popodne košava