MINISTAR VULIN I GENERAL ŠUGAJEV: Nastavak saradnje Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti

Novosti onlajn

23. 08. 2021. u 16:56

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u parku Patriot kod Moskve, sa direktorom Federalne službe za vojno-tehničku saradnju generalom armije Dmitrijem Šugajevim sa kojim je razgovarao o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti bezbednosti.

МИНИСТАР ВУЛИН И ГЕНЕРАЛ ШУГАЈЕВ: Наставак сарадње Србије и Русије у области безбедности

Foto MUP Srbije

Ministar Vulin i general armije Šugajev naglasili su strateško partnerstvo između dve države, koje gaje tradicionalne prijateljske i bratske odnose koji su okrenuti ka budućnosti, a posebno su  istakli međusobno poštovanje koje jedan prema drugom gaje predsednici Republike Srbije i Ruske Federacije Aleksandar Vučić i Vladimir Putin.

Foto MUP Srbije

Ruska Federacija, kako je istakao general armije Šugajev, naročito poštuje politiku samostalnosti i nezavisnosti koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

General armije Šugajev se zahvalio ministru Vulinu na dosadašnjoj saradnji i projektima čija je realizacija u toku, a koji su započeti u vreme kada je on bio ministar odbrane Srbije.

Ministar Vulin prethodno je prisustvovao svečanom otvaranju Sedmih međunarodnih Armijskih igara koje je otvorio predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

BRATSKI BLAGOSLOV: Veliki odjek odluke Svetog sabora SPC da prizna autokefalnost crkve u Makedoniji