ZADRŽAVANJE NA NAPLATNOJ RAMPI I DO 15 MINUTA: Poslednje informacije o saobraćaju u Srbiji (FOTO)

Novosti online

10. 07. 2021. u 08:34

PREMA poslenjim informacijama Puteva Srbije ovog subotnjeg jutra nema većih gužvi ni zadržavanja na većini saobraćajnica.

ЗАДРЖАВАЊЕ НА НАПЛАТНОЈ РАМПИ И ДО 15 МИНУТА: Последње информације о саобраћају у Србији (ФОТО)

Foto: Novosti

Na putu Knjaževac - Svrljig - do 13.7.2021.g, od 7 do 17 časova obavljaće se radovi na održavanju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Stara Pazova - Stari Banovci, do 25.7.2021. g, u toku svetlog dela dana obavljaju radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnoj rampi Stara Pazova je jutros došlo do velikih gužvi pa su se još u 05:30 vozila zadržavala i po 15 minuta.

Auto-put E-75, petlja Umčari – petlja Vodanj, u zoni petlje Vodanj, u smeru ka Nišu, od 12.7. do 16.7.2021. g, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd - Niš, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom saobraćajnom trakom smera Beograd-Niš sa obezbeđenim izlivom sa i ulivom za petlju Vodanj. U smeru Niš-Beograd, saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na putu Valjevo (Brežđe) – Brežđe i Brežđe - Srasla Bukva, 10.7.2021. g, od 8 do 20 č, biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja auto-relija „5. Reli Mionica" na delu državnih puteva. U toku održavanja auto-relija saobraćaj će regulisati saobraćajna policija.

Na putu Sombor (Apatin) - Bogojevo (Apatin), 17.7.2021. g, od 17 do 19 č, izmena režima saobraćaja zbog održavanja priredbe "Defile motorista" 2021. U toku izvođenja defilea saobraćaj će regulisati saobraćajna policija.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30:

- na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta,

- na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 60 minuta,
- na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 30 minuta,
- na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu, za putnička vozila je 45 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

U Beogradu ove subote nema većih gužvi ni zadržavanja. Sve ulice su prohodne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade