STEFANOVIĆ ZAHVALAN VOJNIM LEKARIMA: Vakcinisano više od 20.000 vojnika

Novosti online

02. 06. 2021. u 15:48

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović rekao je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova na izgradnji kovid bolnice u Novom Sadu, da je oko 20.000 pripadnika sistema odbrane vakcinisano prvom dozom, dok je oko 14.000 u potpunosti imunizovano.

СТЕФАНОВИЋ ЗАХВАЛАН ВОЈНИМ ЛЕКАРИМА: Вакцинисано више од 20.000 војника

Foto: Ministarstvo odbrane

– Želim da se zahvalim i ljudima iz naše Uprave za vojno zdravstvo, koji su uspeli da to sve postignu ogromnim radom, kao i njihovim kolegama iz civilnog zdravstva – istakao je Stefanović.

On je  dodao i da očekuje da će broj vakcinisanih nastaviti da raste i da će sistem odbrane pokazati ozbiljnost, te biti vodeći u pogledu odgovornosti.

– Više od 95 odsto vojnih lekara primilo je vakcine, čime su jasno pokazali koliko je imunizacija važna, a mi treba da pokažemo poverenje u te ljude koji nas leče. Ako su se oni kao najstručniji ljudi vakcinisali i ako se toliko trude i da razbiju sve te besmislene priče i mitove o vakcinama, treba da pokažemo da verujemo u njih, makar onoliko koliko im verujemo kada se razbolimo i dođemo da im tražimo  pomoć.  Da im pokažemo da im verujemo i da se vakcinišemo, baš kao što su to i oni učinili, i da ne čekamo da se razbolimo – rekao je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!