ŽUPA SE GUŠI U SUZAMA: Sahranjen Šekularac - stotine građana ga ispratilo na večni počinak (FOTO/VIDEO)

S.B.

01. 06. 2021. u 17:31 >> 17:40

VIŠE stotina ljudi ispratilo je Vladimira Šekularca (1983-2021), omiljenog vozača i Župljanina na Kozetinskom groblju u Aleksandrovcu.

ЖУПА СЕ ГУШИ У СУЗАМА: Сахрањен Шекуларац - стотине грађана га испратило на вечни починак (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S. B.

Župa se od nedelje guši u suzama, od kako je stigla vest o tragičnoj pogibiji popularnog Šekija na trci na Beranovacu kod Kraljeva.

Ali i danas je po kiši bilo suza za plakanje, na svakom mestu, u kapeli, na putu do vrha brda gde je sahranjen Šekularac.

Počiva kraj oca, koji je preminuo 16. februara.

- Odlazak našeg Vladimira nenadoknadiv je gubitak za sve nas, ostavio je divnu decu, divnu suprugu, porodicu, familiju - kaže protojerej Vukman Petrović.

- Oni ostaju tvoj ponos i radost.

I Aleksandrovac je oblepljen umrlicama. Poruke saučešća ne prestaju da pristižu na adresu prodice Šekularac iz cele Srbije, a i na sahrani je bilo ožalošćenih iz Niša, Kraljeva, Kruševca, Beograda...

Vladimir Šekularac nastradao je na autodromu Beranovac u devetom krugu, kada je pri velikoj brzini udario u zaštitnu metalnu ogradu. Trka je prekinuta odmah, a pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli su Vladimira iz automobila.

Sanitetom je prebačen do Opšte bolnice Studenica u Kraljevu. Na žalost, i pored svih pokušaja lekara mlad život se ugasio. Duh voljenog Šekija, međutim, živeće zauvek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest