NEDELjA, 5. avgust 1995. godina. Umesto letnje ilindanske grmljavine, usledila je zastrašujuća vojna oluja.

Komentari (7)

Napacenj

30.06.2022. 19:06

Pripremili se dobri krajisnici, da se tuku dok ne izginu! Poslao Slobo u svaki veci stab oficire u rangu potpukovnika, pa navise. Poruka je bila" Ubijajte se dok imate municije, a posle necete u Srbiju! Razmislite sta cete sa familijom" Ima svedoka, zivih, a ta prica je davno ispricana. Tuga, ali ok, danas je lako biti pametan.

Mile

30.06.2022. 20:00

Ja sam Kraisnik,niko nama nije kriv nego mi.Bila je nediciplina radio je svak svasta,mislim na vojsku I posebno miliciju.A Mile je postavljen od Beograda da bi se tvrdi Babic sklonijo.Mnogo toga je falilo sa obe strane,a opet krivim nas Kraisnike koji nismo bili slozni pri dolasku jednog broja nizi i visi oficira Koji su poslati is Beograda da zavedu neku vrstu nepoverenja medju vojskom Kraine I milicije.Tako da je nastala neka groznica bezanije pre pada,tu su dosta dosta doprinijeli oficiri I politicari naklonjeni komunizmu,pokupili pare I began prema majci Srbiji.Bilo je tog mnogo o cemu bi se imalo pisati.

Duško

01.07.2022. 10:25

Božija ruka i pravda nije brza, ali će dostići svakog zlotvora, kad-tad. Možda je to vreme -USKORO ! Da se naplati unazad i tristo godina, sve do danas.