ANDRIJA MANDIĆ: Još nije kasno da Krivokapić i Leposavić nastave da rade zajedno

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:08

JEDAN od lidera Demorkatskog fronta Andrija Mandić poručio je da još nije kasno da se prihvati predlog DF-a i da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić i ministar pravde Vladimir Leposavić nastave da rade zajedno.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Још није касно да Кривокапић и Лепосавић наставе да раде заједно

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Svi poslanici Mila Đukanovića i njihovi sateliti podržali su premijera Krivokapića protiv ministra Leposavića. Tema oko koje su postigli apsolutno jedinstvo i zbog čega treba Leposavić da bude kažnjen je njegova nedavna ekspertska ocena o zločinu u Srebrenici. Dakle, 40 poslanika opozicije, predvođenih SDP-om, podržalo je premijera jer znaju da nije moralno rušiti svoga ministra uz pomoć političkih neprijatelja. Tim činom se naša velika, ne samo politička, nego i moralna pobeda od 30. avgusta, ponižava i prlja. Još nije kasno da se prihvati predlog DF-a, pa da Krivokapić i Leposavić nastave da rade zajedno - napisao je Mandić na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

FRANKAKREDIT

25.04.2021. 18:51

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)