NEKA GORI SVAKI GRAD: Pred sutrašnje proteste komite i pristalice DPS očigledno spremaju haos u Crnoj Gori! (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 18:28

VANDALSKO i nedolično ponašanje samoprozvanih “komita” i DPS pristalica u svim gradovima Crne Gore prevazišlo je sve granice porukom kojom pozivaju na sutrašnje skupove i proteste.

НЕКА ГОРИ СВАКИ ГРАД: Пред сутрашње протесте комите и присталице ДПС очигледно спремају хаос у Црној Гори! (ФОТО)

Foto: V. Kadić

Uoči skupa zakazanog za sutra “komite” pozivaju sve svoje pristalice da svi izađu na ulice i da svaki grad u Crnoj Gori “gori”.

Oni svojim pristalicama poručuju - “kao nikada do sad! Da gori svaki grad! Svaka ulica da se crveni od zastava naše države!

Okupljanja su zakazana za sutra, 11.04.2021. godine, sa početkom u 17h.

Foto: Printskrin

Takođe, mediji bliski bivšem režimu dele vesti o okupljanjima sutra inicirajući tako da što veći broj vandala remeti javni red i mir.

Ovim gestom ovi mediji dižu dodatne tenzije i stvaraju mržnju i podele u narodu.

Ti mediji otkrivaju i tačnu lokaciju okupljanja kod grafita Krsta Popovića u 16h i pokret u 17h u pravljenje nereda i očigledno kako oni kažu paljenje gradova.

Više je nego jasno da ovo sutrašnje okupljanje nema notu mirnog protesta već iniciraju potpuno rušenje i demonstracije u gradovima.

Nepoznato je da li će MUP Crne Gore i ministar Sergej Sekulović reagovati na ovakve krivične postupke, jer očigledno je da se za sutra organizuju krivična dela remećenja javnog reda i mira, ili će kao i do sad da se žmuri na agresivne radnje “crnogorskih komita”.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest