CRNOGORSKE „komite“ večeras paradiraju cestama Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja i drugih gradova.

Drugaciji

04.04.2021. 20:38

Ajde nek idu sve komite u crkvu gde su krsteni i uzmu knjige krstenih svih svojih predaka. Neka vide svoja imena i prezimena. Ovo me podseca na Zvezdase i Partizanovce.....misle da su i jedni i drugi u pravu i hoce da daju svoju krv za te timove al na stadionu. Posle utakmice jedni druge vencavaju krste kumuju rade piju i tuguju. A mislim i komite to isto da rade. Ima CG i svoju himnu i zastavu i narod koji se izjasnjava po svojoj volji......neka razmisle ko ih to truje

Bajo

19.04.2021. 01:24

@Drugaciji - Ne postoji ni jedan jedini pravoslavni gradjanin CG kome Se prije 1918 pradjedovi nijesu krsteni u Crnogorskoj Crkvi jer je u to vrijeme samo ta Crkva i postojala . To je licno priznao i Mitropolit Amfolohije . Malo proucite Ustav CPC i knjazevine CG .

Skretničar

04.04.2021. 20:56

Kakva divna najava za turističku sezonu !!!! Dodje mi da odmah krenem ali mislim da je bolje da pošaljem evre pre granice. što sigurno sigurno!

Mapko

04.04.2021. 22:07

Izgleda smo u pravu kada kazemo da su "dukljani" u stvari fasisti i nacisticki nastrojeni, od "sekule drljevica" pa sada do slogana, sve preuzimaju od fasista i nacista, skoro isti slogan kao u doba nekadasnje nacisticke Nemacke, strasno.