SRBI IZVELI SEDAM TEŠKIH KRAĐA U BARU I ULCINJU: Mladići obijali kuće ljudi koji su u inostranstvu tokom policijskog časa

B.Dabić

29. 03. 2021. u 14:35

POLICIJA je uhapsila dvojicu državljana Srbije zbog sumnje da su izvršili sedam teških krađa na štetu više lica sa područja Bara i Ulcinja.

СРБИ ИЗВЕЛИ СЕДАМ ТЕШКИХ КРАЂА У БАРУ И УЛЦИЊУ: Младићи обијали куће људи који су у иностранству током полицијског часа

Foto: Uprava policije Crne Gore

Uhapšeni su Denis Ristić (24) i Aleksandar Pereza (24) koji su saslušani kod  nadležnog državnog tužioca.

PR Osnovnog suda u Ulcinju Sanja Mirović kaže da im je određen pritvor do 30 dana i oni su sprovedeni u ZIKS.

Njih dvojica su obijali kuće i u vreme kada je snazi bio policijski čas.


Tokom  kontrole vozila, u noćnim satima - u 01:50,  u blizini Vladimira,  policajci su uočili  da je automobil u kome su bili Ristić i Pereza, pun stvari za koje je kasnije utvrđeno da su ukradene.


Inače, dvojica državljana  Srbije nisu imali boravak u Crnoj Gori.  Novostima je potvrđeno da su za 15 dana izvršili minimalno sedam teških krađa u Baru i Ulcinju.
Oni  su tokom marta u naseljima Zeleni pojas i Šušanj u Baru kao i naselju Vladimir u Ulcinju vršili provalne krađe na način što su obijali porodične kuće lica koja se nalaze u inostranstvu iz kojih su otuđivali razne stvari i predmete kao i građevinske mašine koje su pretresom lokacije u Baru koju su navedena lica koristila za smeštaj  pronađene i biće vraćene vlasnicima.


Ne isključuje se mogućnost da im je neko od loklanih žitelja „tipovao“ kuće čiji su vlasnici uglavnom u inostranstvu.


- Barska policija je u saradnji sa službenicima Odeljenja bezbednosti Ulcinj nakon učestalih provalnih krađa u prigradskim i graničnim naseljima u opštinama Bar i Ulcinj izvela operativno taktičku meru zaseda. Tom prilikom nakon izvršenja krivičnog dela lišena su slobode dva državljanina Republike Srbije D.R. (24) i A.P. (24). Sumnja se da su ova dva lica izvršila sedam teških krađa na štetu više lica sa područja Bara i Ulcinja, navodi se u saopštenju Uprave policije.


Oni su izvršili i krivično delo “nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom