PRETIO RADNICI I OTEO 2.500 EVRA! Drska pljačka u Baru, policija blokirala taj deo grada i stavila mu lisice

B. Dabić

18. 03. 2021. u 14:47

BARANIN M.Š. (35) osumnjičen za razbojništvo uhapšen je u sredu veče, nekoliko sati nakon što je izvršeno ovo krivično delo u jednoj prodavnici.

ПРЕТИО РАДНИЦИ И ОТЕО 2.500 ЕВРА! Дрска пљачка у Бару, полиција блокирала тај део града и ставила му лисице

Foto: Uprava policije Crne Gore

Razbojnik je maskiran ušao u prodajni objekat u sredu u sredu u 18:40, i uz pretnju nožem od zaposlene uzeo novac i pobegao u nepoznatom pravcu. Prema saznanjima "Novosti" u policiji, prodavačica nije povređena. Policiji je rečeno da je razbojnik uzeo 2.500 evra, a deo novca je pronađen kod uhapšenog.

- Barska policija je brzo nakon izvšenog razbojništva na štetu jednog prodajnog objekta locirala i uhapsila izvršioca kod kojeg je pronađen i deo novca.

Policija je obaveštena da je na štetu prodajnog objekta izvršeno razbojništvo i da je maskirano lice uz pretnju nožem otuđilo od zaposlene radnice 2.500 era, povrđeno je u Upravi policije.

Službenci Centra bezbednosti Bar su izvršili blokadu dela grada i neposredno nakon izvršenja ovog krivičnog dela lišili slobode M.Š. Kod osumnjičenog je pronađen do novca i biće vraćen vlasniku, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN BEZ PAPIRA: Prilika da se ukaže na važnost očuvanja šuma