NOVI SKANDAL DPS-A U NIKŠIĆU: Za Milove funkcionere mere protiv korone ne važe, u prepunom lokalu i bivši gradonačelnik (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2021. u 17:01

VLASNIK lokala Bingo, Rajko Jevrić, višestruko hapšen i kažnjavan više puta zbog navodnog kršenja mera NKT, snimio je danas okupljanje u hotelu Onogošt dok su na snazi mere zabrane rada ugostiteljskih objekata u ovoj opštini.

НОВИ СКАНДАЛ ДПС-А У НИКШИЋУ: За Милове функционере мере против короне не важе, у препуном локалу и бивши градоначелник (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

I dok se nova vlada bori da smanji transmisiju novog virusa, vidi se da u nikšićkom DPS-u ne mare mnogo za mere ili bezbjednost svojih sugrađana. Niko od pristunih nije nosio masku, niti je održavao distancu koja je obavezna.

Na snimku se vidi bivši gradonačelnik Nikšića Veselin Grbović, Vujković Vladan ali i jedan od braće Jovovića. Da li će reakcija nadležnih organa izostati i ovog puta, ostaje da se sazna, piše Bunt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)