"DA LI JE NIKŠIĆ OVO ZASLUŽIO": Pripadnici 7. bataljona - Mi smo protiv DPS-a i Narodnog pokreta Dake Davidovića!

Novosti online

06. 03. 2021. u 13:37

PRIPADNICI 7. bataljona iz Nikšića poručili su građanima da oni ne podržavaju DPS i Narodni pokret Miodraga Dake Davidovića za koga kažu da je saradnik Mila Đukanovića i DPS-a.

ДА ЛИ ЈЕ НИКШИЋ ОВО ЗАСЛУЖИО:  Припадници 7. батаљона - Ми смо против ДПС-а и Народног покрета Даке Давидовића!

Foto: Novosti

Njihovo pismo upućeno medijima prenosimo integralno:

- Morali smo i na ovakav način da se obratimo i da zaštitimo naš status koji smo nosili, iako su nas rasformirali, mi smo ponosni što smo bili dio jakog i nezaboravnog 7. bataljona.

Pošto su lokalni izbori u Nikšiću, a mi smo deo njega, istina je da politika ne bira sredstva da bi promovisala svoju partiju što bolje, nas ima da nas politika ne interesuje, a ima nas pripadnika 7. bataljona da se bavimo duboko i prizivamo svoje kolege u te redove.

Sami vidite šta se radi po našem Nikšiću, ovo je blago rečeno, ludilo. Samo, čemu tolika mržnja, ogovaranje, pođela, psovke, pljuvanje ?

Zašto četnici, partizani, komite, bjelaši, Narodni pokret, Milovci, Dakovci, naš, vaš Nikšić ? Iseljavaju nas, teraju za Srbiju, psuju, biju, provociraju.

Pitamo se je li ovo Nikšić zaslužio ? Sve su ugasili, a sad hoće i da nas iskrve.

Pitamo se šta je ovo i još se pozivaju na naše ime da smo sa jednim ili drugim.

Mi, pripadnici bivšeg 7. bataljona, potpisima se obraćamo građanima. Mi ne možemo sa DPS lopovlukom i zato su nas rasformirali. Mi ne možemo sa milijarderima i ratnim profiterima i ako su mislili da smo zaboravili, narod sve zna, Milo i DPS što su radili 30 godina, a vođa Narodnog pokreta je bio dio tog tima- Milo, Sveto, Daka, Draško Goranović i ostali. Ko je koga izdao, čija su kumstva završavalo srećno, čija nesrećno, to oni znaju i tada su se krili iza crkve i pričali malo po malo pod “Ostrog”.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković