GRUPA NA JEDNOG: Vršnjačko nasilje u Baru, dečak (13) brutalno pretučen

B.D.

25. 01. 2021. u 00:29

ГРУПА НА ЈЕДНОГ: Вршњачко насиље у Бару, дечак (13) брутално претучен

Foto: Printskrin

Grupa na jednog – vršnjačko nasilje u centru Bara ispred mega marketa. Zastrašujući snimak surovog ponašanja, brutalnog udaranja vršnjaka, ponašanje grupe dečaka od kojih jedan napadaču govori “raskrvari ga”, zgrozio je Barane.

Žrtva maloletničkog nasilja je 13-godišnji dečak iz Bara, koga je brutalno, šakama u predelu glave tukao vršnjak dok su drugi posmatrali i snimali. U jednom momentu žrtvi prilazi još jedan iz grupe udara  ga nekoliko puta.

Policija je u nedelju veče  identifikovala aktere vršnjačkog naselja ubrzo nakon što se  u javnosti pojavio snimak. Svi akteri vršnjačkog nasilja, kao i njihovi roditelji su u policiji.   

U policiji je potvrđeno da je postupanje u toku.

- Identifikovani su akteri vršnjačkog nasilja. Sa policijom preduzimamo mere rasvetljavanja vršnjačkog nasilja. Glavni akter  kao i većina njih su mlađi od 14 godina. Jedan iz grupe je stariji od 14 godina, kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva tužilac Radovan Đurišić  koji je dodao da će se tužilaštvo nakon prikupljenih dokaza izjasniti o eventualnom postojanju krivičnog dela.

Prema snimku u grupi je bilo sedam – osam dečaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)