ŠEŠELJ ŠOKIRAO U JUTARNJEM PROGRAMU: Sin Brana Mićunovića vođa paravojne formacije u Crnoj Gori! (VIDEO)

Novosti online

16. 01. 2021. u 18:08

ШЕШЕЉ ШОКИРАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Син Брана Мићуновића вођа паравојне формације у Црној Гори! (ВИДЕО)

Foto: V. Danilov/V.K./Novosti arhiva

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da su komite u Crnoj Gori paravojna formacija i da je njihov predvodnik sin Brana Mićunovića.

- Nikšić je oduvek bio izrazito srpski, ali je to srpstvo u manifestacionom smislu bilo suzbijeno delovanjem Brana Mićunovića na tom prostoru. Vidim sad da je njegov sin predvodnik komita koji su na Cetinju demonstrirali. Opasno je što je reč o paravojnoj formaciji - izjavio je lider radikala.

Da će izbori za Nikšić biti prvi izbori koji se organizuju u nekoj lokalnoj zajednici, nakon parlamentarnih izbora, rekao je dr Vladimir Pavićević.

On je izjavio da će to biti prilika da se ,,izmeri prolazno vreme" za sve političke opcije koje su učestvovale na parlamentarnim izborima. 

- DPS u ovom momentu teško da može da računa da dođe do 35 odsto glasova u Nikšiću. DPS će izgubiti Nikšić, a nakon toga i u Herceg Novog. U prevremene izbore ćemo izaći sa veoma slabim DPS-om. Đukanović planira da se ponovo kadiduje za predsednika DPS-a i koliko ja vidim, DPS je počeo da slavi svoje poraze - smatra dr Pavićević.

Šešelj je izjavio da u Crnu Goru neće dok ne padne Milo Đukanović.

Lider radikala rekao je da očekuje i da će se celo krilo DPS-a otcepiti.

Govoreći o ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori, dr Šešelj je rekao da će premijeru Crne Gore Zdravko Krivokapiću finansijski problemi biti kamen oko vrata.

- Milo je izgleda rasprodao Crnu Goru nekom zapadnom investicionom fondu, a nema od čega da se plati auto-put koji grade Kinezi - izjavio je Šešelj.

Predsednik SRS je izjavio da ga itneresuje da li će biti slobodnih uslova nacionalnog izjašnjavanja ljudi na popisu stanovništva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Srbijo Zuta kuco

17.01.2021. 11:07

@Coja grof - Ko si ti da postavis to pitanje? Molim Krvate da nas postede svojih komentara. Zeljeli ste neovisnost, dobili je i sada se nosite u "lijepu vasu".

Mrki

17.01.2021. 00:27

Ti iste komte peru pare od narko bosa Mila u Srbiji. Sto drzava ne proveri od kuda novac raznim biznismenima iz Crne.gore,sto ne idu kod svojih Hrvata da peru pare za Mila.