"DRITAN JE SLAGAO, NE DUGUJEM NI CENT": Milo Đukanović odgovorio Abazoviću - negira da duguje 12,4 miliona evra

M. S.

05. 01. 2021. u 13:28

ДРИТАН ЈЕ СЛАГАО, НЕ ДУГУЈЕМ НИ ЦЕНТ: Мило Ђукановић одговорио Абазовићу - негира да дугује 12,4 милиона евра

Foto: Printscreen

OBJAVA Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Đukanović ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu!

Ovo je na svom tviter nalogu napisao predsednik Crne Gore Milo Đukanović, odgovarajući na "tvit" potpredsednika Vlade Crne gore Dritana Abazovića, koji je napisao: DOK PRIČA o navodnom poštovanju Ustava i zakona, predsednik Crne Gore Milo Đukanović duguje 12,4 miliona evra poreza državi!

- Sada je valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti... Nema više nedodirljivih - napisao je Abazović na svom tviter nalogu.

- Tačno je, i javnost o tome sve zna, da sam godinama akcionar u kompaniji “Global Montenegro”, koja kao pravno lice, a ne ja lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 evra doprinosa, a ne kako manipulatorski tvrdi: 12,4 miliona evra. Dakle, Dritan Abazović, koji je trenutno i potpredsednik Vlade slagao je za preko 6.000 puta. I nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako. Gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi ustvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za Vladu i za Crnu Goru, napisao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)