"DRITAN JE SLAGAO, NE DUGUJEM NI CENT": Milo Đukanović odgovorio Abazoviću - negira da duguje 12,4 miliona evra

M. S.

05. 01. 2021. u 13:28

OBJAVA Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Đukanović ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu!

ДРИТАН ЈЕ СЛАГАО, НЕ ДУГУЈЕМ НИ ЦЕНТ: Мило Ђукановић одговорио Абазовићу - негира да дугује 12,4 милиона евра

Foto: Printscreen

Ovo je na svom tviter nalogu napisao predsednik Crne Gore Milo Đukanović, odgovarajući na "tvit" potpredsednika Vlade Crne gore Dritana Abazovića, koji je napisao: DOK PRIČA o navodnom poštovanju Ustava i zakona, predsednik Crne Gore Milo Đukanović duguje 12,4 miliona evra poreza državi!

- Sada je valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti... Nema više nedodirljivih - napisao je Abazović na svom tviter nalogu.

- Tačno je, i javnost o tome sve zna, da sam godinama akcionar u kompaniji “Global Montenegro”, koja kao pravno lice, a ne ja lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 evra doprinosa, a ne kako manipulatorski tvrdi: 12,4 miliona evra. Dakle, Dritan Abazović, koji je trenutno i potpredsednik Vlade slagao je za preko 6.000 puta. I nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako. Gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi ustvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za Vladu i za Crnu Goru, napisao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024