BEZ čuda ni čudo se ne može zamisliti. Sami život je čudo nad čudima. Čudo je najveća muka, bez muke se pjesma ne ispjeva, bez čuda se sablja ne iskova. Božija čuda daju nadu, okrepljuju, isceljuju, uspravljaju, okupljaju, jačaju...

Komentari (7)

Istina

10.12.2020. 16:04

To sto govorite da zajednicki predmeti ne mogu biti predmetima prenosenja bolesti, nije tacno. Naravno da mogu. Dakle,ovo su mjere da se sacuvamo na okupu, kako bi Crkva imala vjernike i dogodine u ovo doba. Ili ste ovo napisali sa manjkom znanja iz opste kulture ponasanja ili sa zlom namjerom. Sta god da je u pitanju,zamjeram vam kao vjernik Srpske pravoslavne crkve, ne od devedesetih, vec od rodjenja svoga. Zivi bili i dozvali se pameti.

PRICESCE SE MOZE UZET I SVAKO SVOJOM KASICICOM

10.12.2020. 17:31

Manite se ljudi srednjovekovnih prica, i ciste kasicice. Mozda su rusi pricescivali sa 70% vodkom, pa tako da je alkohol delovao na kasicicu i ostala cista.

Bmx

10.12.2020. 20:59

Procitajte clanak koji je prenela PRAVDA, u kome je dat komentar ruskog (mislim) imunologa СВИ ВЕРНИЦИ СУ У ПРОБЛЕМУ ЗБОГ ОВОГА: Како и да ли се треба причестити у доба короне. Na zalost, nisam uspeo da kopiram adresu...

Momčilo

11.12.2020. 02:55

Mudro DPS-ovski, udri na svaki potez. Valjda je normalno i prirodno raditi na sebi, na sopstvenoj kulturi, što i SPC treba da prihvati kao dobar razlog da prevaziđe mitove da se pričešćem ne može prenijeti virus. I ako je tačna činjenica nije na odmet dodatna pažnja koja uklanja rizike od svake sumnje. Znači nema zle namjere u odluci, sem iz ugla zlobnika koji su htjeli sve da učine kako bi SPC i pripadnike pravoslavne veroispovijesti sveli na brojnos neke zanemarive sekte u Crnoj Gori! E pa upravo Crkva ne reaguje jer bi to jedva dočekali oni koji moraju da tuguju zbog gubitka vlasti!

Lavkraft

11.12.2020. 07:44

Nije tacno da je Predsjednik Vlade CG zabranio upotrebu kasicicu za pricesce i niti moze to da uradi! Sramno je koliko se napada posteni profesor Krivokapic koji je tek stupio na posao Predsjednika vlade.

Viktor

11.12.2020. 18:29

Šta je s tebe, Bećo? Čemu takva neuroza? Kao da ne živiš u ovom vremenu umiranja. Nije važna tvoja niti bilo čija vera, već životi svih nas i naših. Ajde više.