ŠOK NA SUĐENJU: I Vesna Medenica u vreme kada su lideri DF navodno planirali rušenje vlasti komunicirala sa istom serijom 447 spornih brojeva

Novosti online

07. 12. 2020. u 11:46

U VREME kada je navodno Milan Knežević, jedan od lidera DF-a, 2016. godine, kako tvrdi SDT imao komunikaciju sa spornim brojevima koji počinju sa 447…, sa serijom tih brojeva komunikaciju je imala i Vesna Medenica, predsednica Vrhovnog suda Crne Gore, ekskluzivno otkriva Borba.

ШОК НА СУЂЕЊУ: И Весна Меденица у време када су лидери ДФ наводно планирали рушење власти комуницирала са истом серијом 447 спорних бројева

Foto: Printskrin

SDT tvrdi da su sporni brojevi koji počinju sa 447, sa kojima je navodno komunicirao Knežević, a SDT tvrdi da su pripadali agentima GRU-a.

Na današnjem ročištu u Apelacionom sudu, advokat Miroje Jovanović obelodanio je da u spisima predmeta, što je propustio da utvrdi Viši sud, stoji i da su u januaru 2016. komunikaciju sa inkrimisanim brojevima koji počinju sa 447…, navodno imali i Vesna Medenica, sudije Apelacionog suda Seka Piletić, Milenka Žižić i sudija Višeg suda Suzana Mugoša.

-U spisima predmeta postoji fajl u kom piše da su komunikaciju sa brojevima koji počinju sa 447 imali i Medenica, Piletić, Žižić i Mugoša. Među listinzima iz Crne Gore koji su objedinjeno pročitani 2018. na ročištu u Višem sudu, između ostalog nalazi se i folder u kojem se nalazi navodna komunikacija sa brojevima koji počinju sa 447, a koji su u predmetu inkriminirani, jer je SDT tvrdio da oni pripadaju agentima GRU-a. Sa tim inkriminiranim brojevima navodno su, kako piše u spisu predmeta, komunikaciju imale i sudije Piletić, Žižić, Mugoša i Vesna Medenica - kazao je Jovanović i dostavio dokaz o tome.

On je tražio izuzeće veća Apelacionog suda i Vesne Medenice.

(borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)