MOĆI ĆE DA IGRAJU UTAKMICE I NOĆU: Na fudbalskom stadionu u Beranama postavljeni reflektori

M. S.

17. 11. 2020. u 07:50

JEDNO od najlepših fubalskih zdanja u Crnoj Gori, Gradski stadion u Beranama, dobio je reflektore, tako da će uskoro na njemu moći će da se igraju utakmice u noćnom terminu.

МОЋИ ЋЕ ДА ИГРАЈУ УТАКМИЦЕ И НОЋУ: На фудбалском стадиону у Беранама постављени рефлектори

Foto Opština Berane

Reflektori su postavljeni u saradnji Opštine Berane sa Fudbalskim savezom Crne Gore (FSCG), tako da će stadion posle renoviranja istočne tribine i pratećih sadržaja, što je bio projekat u koji je uloženo 1,7 miliona evra, ispunjavati standarde za odigravanje međunarodnih utakmica.

- Podignuta su četiri stuba rasvete visine 42 metra i na njima se nalazi po 40 reflektora, saopšteno je iz lokalne uprave.

Pre nekoliko godina u izgradnju pomoćnih fudbalskih terena investirano je 350.000 evra, a u planu je i rekonstrukcija zapadne tribine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe