MI SMO NOSILI BARJAK OTPORA I POBUNE: Milan Knežević o postizbornoj kombinatorici i nepravdi

Tanjug

16. 11. 2020. u 08:31

МИ СМО НОСИЛИ БАРЈАК ОТПОРА И ПОБУНЕ: Милан Кнежевић о постизборној комбинаторици и неправди

Milan Knežević / Foto V. K.

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je da je najjači konstituent vladajuće koalicije izopšten iz procesa formiranja vlade, ali da će, bez obzira na to, Demokratski front podržati vladu mandatara Zdravka Krivokapića, očekujući da ovom političkom savezu pripadnu funkcije u vladi "po dubini".

Knežević je rekao da "oni koji su prošli proteste, progone i diskriminaciju treba da dobiju određeno zadovoljenje, bilo po dubini ili po širini".

- Verujem da svi zajedno imamo obavezu prema ljudima koji su zajedno sa nama nosili ovaj barjak otpora i pobune. Sve ostalo je brutalna prevara i mi nećemo to otćutati - rekao je Knežević.

On je kazao da će predložiti kolegama iz stranke da podrže predlog buduće vlade Zdravka Krivokapića čime će se staviti tačka na, kako kaže, besprizornu kampanju koja je vođena protiv njega i DF-a.

- Uostalom, ja sam Zdravka Krivokapića predložio za mandatara 23.09. na konstitutivnoj sednici Skupštine, i još jednom dokazao da je DF bio i ostao glavni zamajac borbe protiv DPS-a, bez obzira na postizbornu nepravdu sa kojom se suočavamo - rekao je Knežević.

Upitan da li će vlada mandatara Krivokapića trajati 200 dana ili pun mandat, Knežević je rekao da je mandatar sam tražio rok od 200 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SERB

16.11.2020. 09:23

Причате у вјетар. Ваше понашање је дио стратегије "црногорска прича", која ће на предстојећем попису број Срба у Монтенегру спустити испод 10% - да цитирам коментар једног искреног Будванина, познатог умјетника, који редовно своју јутарњу кафу испија на тераси Могрена, поред Старог града и плаже Савина глава, пардон "Ричардова глава" и испод табле захвалности "храбрим српским ослободиоцима 1918. године". Монтенегро.