ZAPLENjENO OKO POLA TONE MARIHUANE ZA DVA MESECA: Policija pronašla i oduzela

B.Dabić

30. 10. 2020. u 17:25

ЗАПЛЕЊЕНО ОКО ПОЛА ТОНЕ МАРИХУАНЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА: Полиција пронашла и одузела

Foto: Uprava policije

OKO pola tone opojne droge marihuana pronašla je i oduzela policija u poslednja dva meseca na području Bara i Ulcinja.

U poslednjoj većoj zapleni, oko 150 kilograma droge, pronašla je policija u zaleđu Ulcinja tokom pregleda vozila nikšićkih registarskih oznaka na na putu Zoganje – Gorana. U vozilu je bilo osam vreća marihuane.

- Službenici Stanice granične policije Jug I - Ulcinj su u saradnji sa Mobilnom jedinicom Sektora granične policije na području opštine Ulcinj, primenjujući operativno taktičke aktivnosti, na putu Zoganje – Gorana, pronašli su parkirano putničko motorno vozilo, u kojem se sumnjalo da se nalazi opojna droga. Po naredbi Višeg suda u Podgorici, ulcinjska policija je izvršila pregled ovog vozila u kojem je pronađeno osam pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne težine oko 150 kilograma, navodi se u današnjem saopštenju Uprave policije.

Policija preduzima dalje mere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela  neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Prethodne tri veće zaplene droge policija je rasvetlila

Podsetimo, polovinom septembra policija je oduzeto oko 100 kilograma marihuane na području Kotora,a uhapšen je B.I. (31) iz Ulcinja. On je drogu, spakovanu u 20 većih pakovanja, ukupne težine oko 100 kilograma prevozio kamionom.

Početkom septembra, u blizini Bara, mesto Kunje, pronađeno je 122 kilograma marihuane, a uhapšeni su P.P. I N.D. iz Nikšića. Pregledom vozila, u zadnjem delu istog, pronađeno je i oduzeto 20 većih pakovanja sa sadržinom opojne droge marihuana, ukupne težine od oko 100 kilograma

U drugoj polovini avgusta je uhapšen Nikšićanin B .B. (30), nakon što je policija u njegovom vozilu pronašla 120 kilograma marihuane u PVC pakovanjima. Policija je tokom pretresa vozila u gepeku pronašla 109 PVC pakovanja marihuane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)