NATO ŠALJE RESPIRATORE U CRNU GORU: Tri države potražile pomoć Severnoatlantskog vojnog saveza

V.K.

20. 10. 2020. u 22:53

SEVERNOATLANTSKI vojni savez isporučiće Crnoj Gori u narednih mesec dana respiratore koji će poboljšati borbu zvanične Podgorice protiv epidemije virusa korona.

НАТО ШАЉЕ РЕСПИРАТОРЕ У ЦРНУ ГОРУ: Три државе потражиле помоћ Северноатлантског војног савеза

N.Skenderija

- Tokom oktobra i novembra, NATO saveznice Albanija, Crna Gora i Severna Makedonija dobiće desetine respiratora i ukupno oko 1,5 miliona evra u medicinskim zalihama iz Povereničkog fonda za odgovor na pandemiju.

- To je usledilo nakon zahteva za pomoć ove tri zemlje NATO Evroatlanskom centru za koordinaciju odgovora na katastrofe (EADRCC) - ističe se u saopštenju uz podsećanje da je nekoliko saveznica dalo vredne donacije fondu –respiratore iz SAD i Mađarske, i lične zaštitne opreme iz Nemačke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!