POLICIJA PRONAŠLA ĐUKIĆEVO VOZILO: Šta se dešava četiri dana nakon ranjavanja u Dobroj Vodi

B.Dabić

08. 10. 2020. u 16:08

ČETVRTI dan nakon što su ranjeni odbornik Božidar Janković i policajac Aleksandar Đurđić u naselju Dobra Voda, policija na tragu Branislavu Đukiću (36) iz Bara, osumnjičenom za dvostruko ranjavanje.

ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ЂУКИЋЕВО ВОЗИЛО: Шта се дешава четири дана након рањавања у Доброј Vоди

FOTO: Depositphotos

Prema saznanjima Novosti, policija je pronašla automobile koji je koristio Đukić.

Upotrebi vatrenog oružja 3 sata iza ponoći, navodno je prethodila svađa Đukića, koji je sa Jankovićem bio gost konobe, i sina vlasnika “Makina Vučinić” .

- Nakon toga je B.Đ. došao u verbalni sukob i sa policijskim službenicima A.Đ. I S.K. nakon čega je, kako se sumnja, otišao po vatreno oružje koje je upotrebio na način što je ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta i u njegovu unutrašnjost gde su se nalazili vlasnik ovog objekta i dva zaposlena lica, kao i dva pomenuta policijska sluzbenika, navedeno je u saopštenju Uprave policije. Policijski službenici su bili angažovani na obezbeđenju pomenutog lokala.

Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta “Makina Vučinić”  u prigradskom naselju Dobra Voda,  barska policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propsima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Krivična prijava je podnijeta protiv Momčila Vučinića (64) iz Bara.

Prema merama NKT –a ugostiteljski objekti u Baru mogu da rade do 24:00. On je 4. oktobra prekršio meru Ministratsva zdravlja donetu u cilju sprečavanja širenja koronavirusa na način što je u ugostiteljskom objektu čije vlasnik u naselju Dobre Vode služeno piće i hranu gostima objekta nakon dozvoljenog radnog vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)