FOTOGRAFIJE HAPŠENjA ZORANA MARIĆA: Ubio Ljiljanu pa zapalio njeno telo!

Novosti online

21. 09. 2020. u 12:55

ФОТОГРАФИЈЕ ХАПШЕЊА ЗОРАНА МАРИЋА: Убио Љиљану па запалио њено тело!

Foto: PU Foča

OSUMNjIČENI za ubistvo kanadske državljanke Ljiljane Simić (54) Zoran Marić (47) uhapšen je danas u Foči, saopšteno je iz policije.

Ranije je lišen slobode i Radomir Delić (36) osumnjičen za saučesništvo u ovom zločinu.

Policija je protiv ova dva lica državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo.

Iz policije je  takođe saopšteno da su pripadnici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbednosti Herceg Novi i Odelenja bezbednosti Kotor u kratkom roku rasvetlili ubistvo koje se dogodilo na teritoriji Herceg Novog.

Policija je identifikovala dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo danas u Bosni i Hercegovini.

Foto: PU Foča

 

- Kotorskoj policiji je 6. septembra prijavljen nestanak Lj.S. (54) nakon čega je policija sprovela potragu za ovim licem na teritoriji Crne Gore. Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da postoji verovatnoća da je ovo lice lišeno života. Sveobuhvatnom istragom i predanim radom pripadnika više organizacionih jedinica Uprave policije izvršioci su identifikovani – kazali su iz policije.

Njeno beživotno telo je pronađeno 18. septembra kada je i upućeno na obdukciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Soko

21.09.2020. 13:16

Ne želim da umanjila zločinstva izvršioca al' postavlja se pitanje kakav su oni kontakt sa njom ostvarili pre ubistva i kako su znali da ona ima te pare koje se navode.Ispada da se tu ništa nije događalo slučajno.

MiR

21.09.2020. 13:33

Smradovi. A razvedene gospodje, pogotovo gastarbajterke ne bi smele da se petljaju sa svakakvima. Bog da joj dusi oprosti, ali trebalo je da se posveti unucima a ne da jurca za ljubavnicima.

Natalija

21.09.2020. 20:45

Жао ми је јер иако је нисам познавала лично већ посредно,од дана сазнања да је нестала немам мира јер ко је тај храбар човек да убије жену па да је запали,ради чега,новца.Црна Љиљо где изабра да дођеш да живиш,почивај у миру напаћена душо