JEDAN od učenika patriotskog skupa, kako se može videti na fotografijama sa večerašnjeg okupljanja, bio je i Blažo Đukanović, sin Mila Đukanović, predsednika odlazećeg DPS-a.

Podgorica

06.09.2020. 22:36

Bogami biste i vi bili na "patriotskom " skupu da vam tatica ima milijardu eura po raznim računima po svijetu i da je namjeravao da vas proglasi za faraona prestolonaslednika. Ovo je vrh lopovskog ledenog brijega koji se okupio na ovom naci piru, ostali matematickom progresijom imaju milione manje, dok se ne spustite do nivoa nekog zhohara mastiljare koji brani platu od petsto eura u nekom ministarstvu ili pak nekog komplet bijednika koji uzme dvadeset eura da dodje i maše crvenom zastavom i pravi opticku varku.

Beki

06.09.2020. 22:53

Pa on treba da nasledi taju na vlasti malo je biti na vlasti 30 godina , Dukanovici su umislili da su dinastija kralj Milo priprema sina za presto.

Boris

07.09.2020. 03:41

@Zz - Mora da su mu djedovi nosili takvu zastavu i sijali mrznju prema svom narodu.Posaljite tu nesrecu na grobove predaka da procita na spomenicima ko su i sta su bili

SAR

07.09.2020. 08:07

PROBLEM ŠTO JE MILOV SIN SA ZASTAVOM CRNE GORE!? U SVIM ZEMLJAMA NORMALNO KADA SE ISTIČU SIMBOLI TE ZEMLJE, OSIM U CRNOJ GORI.VALJDA JE NEKOME "POHVALNIJE" KADA SE U CRNOJ GORI, NA SKUPOVIMA "PATRIOTA" ISTIČU ZASTAVE DRUGE DRŽAVE.

Mama

07.09.2020. 10:27

@SAR - Da treba da nose CG zastavu.!Zastava nije krpa za sudove pa se menja svaki dan!A i istorija se mora znati i uci se iz starih knjiga a ne zute stampe.

Zoran Zemun

07.09.2020. 13:42

Ja se pitam pa sta su ti ljudi? Ako neko od njih veruje u boga, i pravoslavac je, mora da pripada SPC, nema drugog izbora (onaj cirkus od cpc nema ni dva popa u svojim redovima). Onda su, naravno, Srbi, sta bi drugo bili? Pa kako onda pevaju ustaske pesme i mrze sve srpsko? Na koju se to istoriju, moral, duhovne vrednosti pozivaju? Koji su im ideali? Kako mozes biti crnogorac i negirati Njegosa?! Nemamo mi nista protiv njihove drzave, ali ovoliku (mazohisticku) mrznju iskreno ne razumem. Taj isti Milo se kleo Srpstvo pre ne mnogo godina. Ovaj etnopsiholoski zaokret za 180 ° je za Frojda, Junga....