MOMIROVE REČI I DALJE ODJEKUJU: Društvenim mrežama se širi snimak - Za Crnu Goru ne brinite... (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2020. u 10:52

NAKON izbora u Crnoj Gori koji su doneli novu parlamentarnu većinu i pad Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića sa vlasti, mnogi su se setili Milovog rivala Momira Bulatovića i njegovih reči.

МОМИРОВЕ РЕЧИ И ДАЉЕ ОДЈЕКУЈУ: Друштвеним мрежама се шири снимак - За Црну Гору не брините... (ВИДЕО)

Foto: Arhiva Novosti

- Za Crnu Goru ne brinite ona je samo trenutno malo u krizi, biće sve ponovo po starom i opet ćemo mi biti jedno i zajedno - reči su Bulatovića koje su ovih dana postale viralne i korisnici društvenih mreža ih objavljuju.

​Momir Bulatović bio je predsednik Crne Gore (1990-1998) i predsednik Savezne vlade SR Jugoslavije (1998-2000), preminuo je iznenada u 63. godini u selu Raće u Kučima, u junu 2019. godine.

Bio je Đukanovićev protivnik sa kojim se razišao još 1997. godine, zbog čega se Bulatovićevo krilo DPS-a 1998. godine transformisalo u Socijalističku narodnu partiju Crne Gore.

Takođe je bio iskreni zagovornik zajedničke države Srbije i Crne Gore.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)