NOVI POČETAK CRNE GORE: Knežević najavio pobedu opozicije!

Tanjug

30. 08. 2020. u 21:08

JEDAN od lidera opozicione crnogorske koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević uveren je u izbornu pobedu te koalicije, nakon čega će, kako je istakao, doći do mirne, demokratske tranzicije vlasti, u interesu svih građana Crne Gore.

НОВИ ПОЧЕТАК ЦРНЕ ГОРЕ: Кнежевић најавио победу опозиције!

Foto: D. Milovanović

- Verujemo da je to jedan novi početak za Crnu Goru i što je najvažnije, svaka nova vlast posle ove biće smenjiva i nikada se više neće desiti da jedan čovek vlada državom 32 godine - rekao je Knežević u razgovoru sa novinarima u izbornom štabu u Podgorici.

On je naveo da je, uprkos epidemiji virusa korona i, shodno tome, restriktivne izborne kampnje, bez velikih okupljanja, izlaznost bila velika, što, uveren je, donosi pobedu koaliciji "Za budućnost Crne Gore".

Knežević je naveo i da je uveren da vladajući DPS, sa dosadašnjim koalicionim partnerima, neće imati parlamentarnu većinu, već će odlučivati mandat ili dva.

Knežević je ocenio i da je izlaznost znatno veća nego na predsedničkim izborima 2018, a da je masovnosti doprinelo i donošenje anticivilizacijskog Zakona o slobodi veroispovesti.

Naveo je i da je ta koalicija zabeležila nepravilnosti na biralištima.

Knežević je podsetio i da ta koalicija nije pozivala ni na kakve nerede, već, naprotiv, da kod njih vlada pozitivna atmosfera.

U izbornom štabu koalicije novinari očekuju prvo obraćanje, nakon zatvaranja birališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (19)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom