IDEMO PO NOVOM, NEĆU PREKO REDA! Krivokapić svojim gestom iznenadio sve na biračkom mestu u Bijeloj (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 08. 2020. u 17:18

ИДЕМО ПО НОВОМ, НЕЋУ ПРЕКО РЕДА! Кривокапић својим гестом изненадио све на бирачком месту у Бијелој (ВИДЕО)

Foto: V.V:

GLAVNI opozicioni kandidat Zdravko Krivokapić iznenadio je sve pristutne u izbornoj jedinici kada je došavši na glasanje odbio da bude pušten „preko reda“.

- Nećemo po starom, nego po novom - rekao je Krivokapić prisutnim građanima koji su čekali u redu za glasanje i uredno stao iza njih.

On je izjavio da posle izbora treba očekivati Crnu Goru koja će krenuti drugačijim putem koji je vezan za budućnost svih građana te zemlje.

- Crna Gora je podeljena po svim elementima, raspolućena.  Mi želimo da pošaljemo poruku mira, dostojanstva, strpljenja, istrajnosti, uvažavanja i poštovanja. To je jedini način, da zajedničkim snagama preporodimo Crnu Goru  i ovo bogatstvo koje imamo rasporedimo tako da svima bude dovoljno - istakao je Krivokapić.

Kako je rekao, Crna Gora ne zaslužuje da iko od njenih građana bude podređen.

- To je nedopustivo u bilo kojoj državi, a pogotovo u slobodarskoj Crnoj Gori. Svima nudimo ruku pomirenja. Želimo da se to desi večeras  posle osam časova. Treba da zaštitimo druge od sebe i mislim da je to najvažnija poruka koju treba da uputimo građanima. Da ostanu u svojim domovima, proslave sigurnu pobedu, jer na taj način pada zarobljena država i rađa se slobodarska Crna Gora - poručio je Krivokapić.

On je dodao da svi treba da ispune svoju građansku dužnost i izađu na izbore da bi demokratski promenili Crnu Goru.

- Da bismo svi na jednak način mogli da doprinesemo novoj Crnoj Gori, tenzije koje se najavljuju apsolutno nisu potrebne u ovom trenutku. Ovaj trenutak treba da bude kao i svaki drugi dan u našim životima. Nadam se da će to da shvati prevashodno naša policija, koja nije partijska, već će biti narodna i doprinosiće da red i mir budu jednaki za sve građane, a ne naručeni za pojedince. Ne postoji nijedan pojedinac koji je važniji od Crne Gore - zaključuje Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)