Milo Đukanović, predsednik Crne Gore oštro je osudio poziv mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija pre dva dana svim Crnogorcima da izađu na izbore i da glasaju za večno ljudsko dostojanstvo, a ne za one „koji su krvlju obagrli Božić i 1919. i 1941.godine, i koji danas temelje na toj i takvoj lažno ideologiji, bezbožnoj i antibožnoj, budućnost Crne Gore“.

Komentari (6)

Prellee

22.08.2020. 12:23

Uh jest se i osilio i izgubio i ljudsko i moralno bitisanje.Zar da njega svako slusa, zar da njemu svi se dive, zar on svakome dobro nudi, zar on da bude buducnost Crne Gore, zar radi svog bogastva koje je stekao, njemu neko sluga bude...Ne, ne, ne, prolazna kreatura koja nikad sjala nije, koja po dobru u vremenu buducem nece da se pamti.Milo i tvoje je proslo, dolazi vrijeme nade i boljitka i za nas prevarene, osramocene, ponizene ljude koje si TI stvorio.

Leka

22.08.2020. 13:25

Moje mišljenje je da je Đukanović toliko duboko zabrazdio u svom crnogorskom nacionalizmu i šovinizmu da on nikako mirno neće prepustiti vlast iako realnoizgubi na izborima koje će, kako zna i ume, falsifikovati. Tako da tu ne treba imati nikakvih iluzija jer on vrlo dobro zna šta ga posle toga čeka.

Primorkinja

22.08.2020. 21:58

Ma dobro, on po potrebi mijenja stav i misljenje za 180 stepeni. Do juce je jurisnik bio na Dubrovnik i muslimane,a sad im podilazi jurisa na Srbe. To je jedan pljackas naroda koji nema ideologiju. Nek ostavi istoriji da se bavi istorijom,a on fino savremeno nek zaposli onaj siromasni narod i da im plate od kojih moze dostojanstveno da se zivi.