NOVI DETALJI PLJAČKE U BARU: Repetirao pištolj i naredio kasirki da preda pazar

B. Dabić

04. 08. 2020. u 23:08

ZA nepun sat policija je uhapsila Baranina A. B. osumnjičenog da je uz upotrebu pištolja počinio razbojništo u mega marketu Franca, u centru Bara, večeras oko 21 sat.

НОВИ ДЕТАЉИ ПЉАЧКЕ У БАРУ: Репетирао пиштољ и наредио касирки да преда пазар

Foto: Depozit

Kako “Novosti” saznaju, razbojnik je ušao u prodavnicu, repetirao pištolj i uperio oružje u pravcu kasirke A. M. kojoj je naredio da pokupi novac od pazara i da mu ga preda. Kasirka je dala novac nakon čega je razbojnik pobegao u pravcu stana u kome živi.

Prodavačica nije zadobila povrede, ali jeste preživela šok. Njen kolega je pozvao policiju, koja je ubrzo uhapsila razbojnika. Tok razbojništva su snimile kamere u prodavnici.

Policija je uhapsila Baranina A.B. oko 22 sata, u Ulici 24 Novembra gde je u toku forenzičko uzimanje materijalnih dokaza. Osumnjičeni je priveden u CB Bar.

Novostima je u mega marketu rečeo da je u toku izviđaj, te d a trenutno ne znaju koliko je novca uzeto iz kase.

Foto: B. D.

Drskost razbojnika, čiji dosije od ranije postoji u policiji, ogleda se I u činjenici da se mega market Franca nalazi na tri stotine metara od CB Bar

Ovo je drugo razbojništvo u ovom mega market u poslednjih nekoliko godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)