Policija sat vremena pretresala vozila Mandića i Kneževića (FOTO)

V.K.

01. 08. 2020. u 18:03

U DANU kad je najavljeno formiranje koalicije koja će promeniti Crnu Goru i doneti bolju i lepšu budućnost svim građanima, crnogorska policija je sat vremena vršila pretres Andrije Mandića, Milana Kneževića, njihovih vozača i stranačkih automobila.

Полиција сат времена претресала возила Мандића и Кнежевића (ФОТО)

Foto: V.K.

Tokom prelaska granice na Ilinom brdu, procedura koja je u početku bila ista za funkcionere DF kao i za ostale putnike promenjena je nakon jednog poziva, koji je stigao iz izbornog štaba DPS-a i lidera te organizacije.

Nakon rutinske kontrole i kada su im vraćena dokumenta, došlo je do naglog preokreta, ponovnog zaustavljanja i ponovnog uzimanja dokumenata. 

Foto: V.K.

 


- Ono što želimo da poručimo građanima Crne Gore je da promene niko više ne može zaustaviti, da nikoga ne mogu obeshrabriti sila, zloupotreba moći i nitkovluk režima. Narod se ujedinio i želi slobodu, i na tom putu ga niko ne može zaustaviti - saopštili su iz Demokratskog fronta i dodali:

- Mi i naše kolege smo učinili taj odlučni potez, sabrali smo najbolje što ima ova zemlja i spremni smo da Crnu Goru izvučemo iz višedecenijskog mraka, da od nje napravimo zemlju u kojoj više nikada neće biti zloupotrebe državnih organa, policije, sudstva i tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!