MILAČIĆEVA PRAVA CG OBJAVILA: Pogledajte kako se ćerka ministra zdravlja bahati po Crnoj Gori (VIDEO)

V.K.

25. 07. 2020. u 16:36

PRAVA Crna Gora Marka Milačića, objavila je video klip na kojem se vidi u kojim je sve skupocenim hotelima Selma Hrapović, kćerka ministra zdravlja Kenana Hrapovića boravila i koliko je novca potrošila na provod.

МИЛАЧИЋЕВА ПРАВА ЦГ ОБЈАВИЛА: Погледајте како се ћерка министра здравља бахати по Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin

Adriatika, Porto Montenegro, Ribarsko selo, Splendid, Otrant… samo su neke od skupocenih restorana i hotela u kojima je ona ovih dana boravila.

Iz Prave su došli do podatka da je jedan ručak Selme Hrapović u Ribarskom selu koštao koliko tri prosečne plate zdravstvenih radnika u Crnoj Gori!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (7)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima