SNIMAK HAPŠENJA NIKOLE IVOVIĆA: Ovako je u Palama pao Kotoranin (VIDEO)

S.Đ.

18. 07. 2020. u 22:42

KOTORANIN Nikola Ivović (30) osumnnjičen da je 6. juna 2019. godine u Herceg Novom, kao suučesnik ubio Stefana Šarovića uhapšen je danas je u Bosni i Hercegovini, po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica.

СНИМАК ХАПШЕЊА НИКОЛЕ ИВОВИЋА: Овако је у Палама пао Которанин (ВИДЕО)

Foto: JutjubPrintskrin/ RTRS vijesti

To je zvanično saopšteno iz crnogorske policije. Ivovićevo hapšenje izveli su službenici za suzbijanje organizovanog kriminaliteta MUP-a Republike Srpske, u Palama.

"Ovo lice se potražuje po crnogorskoj međunarodnoj poternici radi obezbeđenja njegovog prisustva vođenju krivičnog postupka pred Višim sudom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Naime, N.I. je osumnjičen da je 06. juna 2019. godine u mestu Đenovići u Herceg Novom zajedno sa D.Š., upotrebom vatrenog oružja, po prethodno pripremljenom planu i sa umišljajem na podmukao način lišili života oštećenog S.Š. Odmah po raspisivanju međunarodne poternice u cilju lociranja N.I. je otpočeta ciljana potrage kodnog naziva ,,Foča" koja je sprovođena od strane nadležne službe Sektora kriminalističke policije – Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL-EUROPOL-SIRENE", sapšteno je iz policije.

U cilju njegovog lociranja i lišenja slobode, dodaje se u saopštenju, u prethodnom periodu su vršene provere sa partnerskim službama na više lokacija u Bosni i Hercegovini. Lišenju slobode prethodila je intezivna saradnja nadležnih službi, zaključuje se u saopštenju.

Prilikom hapšenja, kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina marihuane.

Nakon kriminalističke obrade, koje će biti izvršena u prostorijama Uprave za organizovani i teški kriminalitet u Banjoj Luci, Ivović će biti predat u nadležnost Tuzilaštva BiH i Suda BiH radi procedure ekstradicije Crnoj Gori.

Policija BiH je u prethodnom periodu, tačnije 26. juna 2019. godine, na području Policijske uprave Istočno Sarajevo, uhapsila Dušana Šilja, iz opštine Istočna Ilidža, zbog postojanja osnova sumnje da je, zajedno sa Ivovićem, učestvovao u ubistvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)