TREBALO DA OTKRIJE IZVRŠIOCE I NALOGODAVCE 11 UBISTAVA? Otkriven moguć motiv likvidacije škaljarca centru Bara (FOTO)

B. DABIĆ

27. 02. 2024. u 20:00

U CENTRU Bara danas je sa više smrtonosnih hitaca ubijen Edmond Mustafa (29), a prema prvim rezultatima istrage, ova likvidacija je deo obračuna unutar škaljarskog klana.

ТРЕБАЛО ДА ОТКРИЈЕ ИЗВРШИОЦЕ И НАЛОГОДАВЦЕ 11 УБИСТАВА? Откривен могућ мотив ликвидације шкаљарца центру Бара (ФОТО)

Foto: B. Dabić

Dojučerašnjem "kolegi" iz škaraljskog klana, ubica nije ostavio šansu da prežvi. Lekari hitne pomoći su nepunih pet minuta nakon isapljenih hitaca zatekli Mustafino telo bez znakova života samo konstatovali smrt. Osumnjičeni za ubistvo je u njega ispalio 10-tak hitaca, i to s leđa.

Ubica je čekao da Mustafa izađe iz stana, odakle se sa sestrom uputio ka parkiranom automobilu. Iako je ugao ulica Maršala Tita i Popa Dukljanina veoma prometan oko devet sati ujutro, ubica je prišao s leđa, i sa udaljenosti od 10 metara ispalio smrtonosne hice, a zatim pobegao motorom. Nesrećna devojka je vrištala i pozivala  u pomoć.

 

Nepun sat nakon što su odjeknuli hici iz vatrenog oružja, policija  je u prigradskom naselju Bjeliši uhapsila osumnjičenog Dina Ibrahimovića( 28) iz Bara, zbog sumnje da je u centru grada likvidirao Edmonda Mustafu.  On se trotinetom, noseći kacigu na glavi udaljio sa mesta zloćina. Policija je pronašla i automatsku pušku za koju se pretpostavlja da je koristio osumnjičeni Ibrahimović.

Inače, prema  policijskim evidencijama, Mustafa i Ibrahimović su pripadali škaljarskom  klanu. Osumnjičeni Ibrahimović (28) je bio na poternici MUP-a i zbog ubistva "kavčana" Šćepana Roganovića iz Herceg Novog koje se dogodilo februara 2020. u Herceg Novom. Za ovo ubistvo prvooptuženi je odbegli Igor Vukotić (43), brat ubijenog Jovice posle čijeg ubistva u Instabulu je i preuzeo liderstvo u klanu. Na spisku optuženih za ubistvo Roganovića su još četvorica "škaljaraca".

Trebalo da otkrije imena naručilaca i izvršilaca 11 ubistava?

Ime Edmonda Mustafe često je bilo na stranicima crnih hronika. Više puta je bio na optuženičkoj klupi, i osuđivan za krivčna dela. Prošle godine je društvenoj mreži pod lažnim imenom objavio da zna detalje o pripremanim i izvršenim likvidacijama u Crnoj Gori, zbog čega je Specijalno državno tužilaštvo u avgustu prošle godine formiralo predmet. Navodno je pokazao spremnost da pred Specijalnim državnim tužilaštvom otkrije imena naručilaca i izvršilaca čak 11 likvidacija u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO - SNIMAK ZVERSKOG UBISTVA STEFANA SAVIĆA: Mladića krvnički tuku i ubadaju nožem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!