VELIKI PIJESAK: "David" opljačkan pa zapaljen

B. DABIĆ

01. 02. 2024. u 18:21

Počinioci prvo nasilno ušli u objekat, opljačkali pa zapalili

ВЕЛИКИ ПИЈЕСАК: Давид опљачкан па запаљен

Uprava policije CG

Požar na jednom od najljepših turističko -ugostiteljskih objekata na Velikom Pijesku „David“  je podmetnut, utvrđeno je nakon što je na lice mesta izašao veštak za požare, eksplozije i havarije. U pepelu policija nije našla sefove u kojima je bio novac, a vlasnik tvrdi da su bili u jednoj od soba na spratu, pa se ispostavilo da je objekat prethodno opljačkan. To su novi detalji   istrage nakon što je izgorela konoba i prvi sprat   turističko-ugostiteljsko objekta na Velikom Pijesku .

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je počinilac krivičnog dela  znao da se u turističko- ugostiteljskom objektu nalazi sef i njemu navodno nekoliko destina hiljada evra.

-Prethodno je lopov nasilno ušao u objekat, i nakon pljačke podmetnuo požar u objektu u kome nakon završetka turističke sezone 2023. niko nije boravio, potvrđeno je Novostima.

Inspektori rade na utvrđivanju svih okolnosti i otkrivanju motiva izvršenja krivičnog dela. U ovom trenutku na ruku im ne ide kvar na kamerama koje su inače bile postavljene na objektu. Vlasnik je prijavio nedavno da su  kamere pokvarene.

Požar je zahvatio  turističko-ugostiteljski  objekat  “David” na Velikom Pijesku u noći između utorka i srede, dva i po sata iza ponoći. U sredu je na licu mesta je bio sudski veštak za požare, eksplozije i havarije koji je potvrdio da je požar podmetnut

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima