UHAPŠENO ŠEST VOZAČA U PODGORICI I DANILOVGRADU: Vozili drogirani, odbijali testiranje, zaradili zatvor

M. SEKULOVIĆ

31. 01. 2024. u 15:46

PRIPADNICI Regionalnog centra bezbednosti ''Centar'' – Odeljenja bezbednosti Podgorica i Odeljenja bezbednosti Danilovgrad su noćas i danas uhapsili šest vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

УХАПШЕНО ШЕСТ ВОЗАЧА У ПОДГОРИЦИ И ДАНИЛОВГРАДУ: Возили дрогирани, одбијали тестирање, зарадили затвор

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

Saobraćajna policija je u Podgorici lišila slobode tri vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, i to M.Lj. (23) iz Podgorice, S.K. (27) iz Danilovgrada i V.P. (23) iz Podgorice, koji su upravljali vozilima pod dejstvom marihuane. Njima je sudija za prekršaje izrekao kazne zatvora u trajanju od po 15 dana. 

Danilovgradska policija je juče lišila slobode tri vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, i to L.B. (19) iz Podgorice, V.R. (23) iz Podgorice koji su vozili pod dejstvom psihoaktivne supstance„THC“, kao i B.M. (32) iz Podgorice koji je odbio da se podvrgne testu na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu.

Svim vozačima sudija za prekršaje je izrekao kazne zatvora u trajanju od po 15 dana, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)