POPUST ZA STRUJU U PLJEVLJIMA: Odlučio odbor

M. D.

22. 01. 2024. u 08:22

ODBOR direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) AD Nikšić odobrio je popust na račune za struju domaćinstvima u Pljevljima u cilju smanjenja aero-zagađenja. Iz EPCG su objasnili da odobreni popust iznosi 20 odsto na vrednost obračunate aktivne energije, bez obzira na visinu duga za utrošenu električnu energiju na kraju obračunskog perioda.

ПОПУСТ ЗА СТРУЈУ У ПЉЕВЉИМА: Одлучио одбор

Foto V. Kadić

- Popust će se na računima obračunavati tokom sezone grejanja, odnosno za januar, februar i mart tekuće godine - saopšteno je.

Iz EPCG su podsetili da je i prethodne godine, za prva tri meseca, kako kažu, Elektroprivreda odoborila domaćinstvima u Pljevljima popuste, u cilju, kako su naveli, stimulisanja korišćenja električne energije umesto sopstvenih ložišta i smanjenja aero-zagađenja u ukupnom iznosu od 134.857,89 evra.

- Popuste od 50 odsto (januar) i 20 odsto (februar i mart) ostvarivalo je mesečno oko 15.000 potrošača - zaključili su.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024