NOŽ U GRUDI POSLE FUDBALA: Detalji jezivnog zločina posle svađe kod Bijelog polja - dečaka (12) ranio maloletnik (14)

M. SEKULOVIĆ

04. 11. 2023. u 07:45

KRVAVO "druženje" osnovaca u selu Njegnjevo, desetak kilometara od Bijelog Polja, nakon kojeg se dečaku I. R. (12) iz Strojtanice, nedaleko od grada, lekari Kliničkog centra Crne Gore bore za život, potresla je mesto na obalama Lima. Dete je teško povredio D. D. (14) koji mu je zario nož u grudi.

НОЖ У ГРУДИ ПОСЛЕ ФУДБАЛА: Детаљи језивног злочина после свађе код Бијелог поља - дечака (12) ранио малолетник (14)

M. Sekulović

Svemu je prehodila utakmica malog fudbala na igralištu OŠ "Pavle Žižić" u Njegnjevu, u kojoj u četvrtak nije bilo nastave zbog školskog mini-raspusta u Crnoj Gori. Ubrzo, igra se izrodila u svađu, koja je dobila na žestini.

- D. D. je potom na trotinetu otišao do kuće u Potkrakcima, kilometar od igrališta. Vratio se i nasrnuo na mlađeg školskog druga - priča jedan od meštana Njegnjeva koji su se brzo organizovali i transportovali dete do Urgentnog centra Opšte bolnice u Bijelom Polju gde mu je ukazana pomoć.

Primerni đaci

- REČ je o primernim učenicima. Nikada ranije nismo imali bilo kakav problem s njima. Još ne možemo da verujemo da se ovo desilo - izjavila je nakon incidenta, pedagog u OŠ "Pavle Žižić" Olivera Marković, zatečena mučnim događajem.

Direktor bjelopoljske bolnice dr Kenan Erović kaže da je dečak dobio ubodnu ranu na levoj strani grudi. Pružena mu je neophodna pomoć, a potom je upućen u Institut za bolesti dece Kliničkog centra u Podgorici.

- Sa događajem je upoznat nadležni tužilac po čijem se nalogu preduzimaju aktivnosti i koji će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog dela - ovo je juče saopštila Uprava policije Crne Gore, čiji pripadnici su odmah nakon incidenta u blizini pešačkog mosta u Njegnjevu izuzeli tragove i predmete koji se mogu dovesti u vezu sa počinjenim delom.

Kako "Novosti" saznaju, D. D. je uhapšen i u prisustvu roditelja i socijalnih radnika saslušan u Centru bezbednosti u Bijelom Polju. Nakon toga uz krivičnu prijavu je predat nadležnom tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, koji je naložio da se u Podgorici uradi medicinsko veštačenje mentalnog stanja maloletnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!