NE POŠTUJU UPOZORENJA I CRVENE ZASTAVICE: Na primorju se utopilo petoro turista od početka godine

I. D. S.

25. 10. 2023. u 09:08

NA crnogorskom primorju se, od početka godine, utopilo petoro turista, kažu iz Uprave pomorske sigurnosti ističući da se često ne poštuju upozorenja i crvene zastavice.

НЕ ПОШТУЈУ УПОЗОРЕЊА И ЦРВЕНЕ ЗАСТАВИЦЕ: На приморју се утопило петоро туриста од почетка године

UPSUL

- Imamo problema da se ne poštuju odredbe crvenih zastavica. U Ulcinju su spasioci stavljali lance, ja ne znam što bi trebalo višeda uradimo da podginemo svest ljudi - kazao je pomoćnik direktora UPSUL-a za sigurnost na moru Žarko Lukšić. 

Osim apela da svi poštuju upozorenja, Lukšić poziva i na empatiju i savetuje da ako neko vidi da mu je život ugrožen najbrža reakcija je pozvati broj 129.

-Operateri 24 sata rade i svaki poziv je direktno povezan da svako plovio reaguje i isplovljava sa svoje lokacije - kazao je Lukšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!