ABAZOVIĆ PORUČIO: Avion spreman da ode u Izrael po građane Crne Gore

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 10. 2023. u 15:21

AVION nacionalne kompanije "To Montenegro" spreman je da ode po naše građane u Izrael, saopštio je predsednik Vlade Crne Gore Dritan Avazović.

АБАЗОВИЋ ПОРУЧИО: Авион спреман да оде у Израел по грађане Црне Горе

Foto Gov.me

- Vlada Crne Gore i Ministarstvo spoljnih poslova u kontaktu su sa našim građanima i sa počasnim konzulom Crne Gore Nimrodom Rinotom pripremaju spisak potencijalnih putnika koji su ostali u Izraelu. Jutros smo sa našom nacionalnom kompanijom "To Montenegro" dogovorili zajedničke aktivnosti za evakuaciju naših državljana zbog narušavanja bezbednosne situacije u Izraelu. Zadužio sam sve nadležne institucije da prioritetno deluju u cilju evakuacije naših građana i zaštiti njihove lične sigurnosti - kaže Abazivić.

Premijer ističe da Crna Gora ostaje posvećena miru i poziva na prekid terorističkih napada i svakog drugog oblika nasilja.

- Poručujemo našim državljanima da mogu računati na podršku države u svakom delu sveta. Ovom prilikom zahvaljujem na uloženom naporu kolegama iz MVP, Ministarstva odbrane, menadžmentu kompanije "To Montenegro", kao i našem počasnom konzulu u Izraelu Nimrodu Rinotu - napisao je Abazović na Telegramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost