SVE VIŠE NEZADOVOLJNIH U EVROPI SAD: Spajić i Krvavac vode pregovore iza leđa stranačkih kolega

Novosti online

18. 09. 2023. u 19:30

SVE više je nezadovoljnih funkcionera Evrope sad koji ne žele da budu samo marionete u rukama Milojka Spajića, koji bez njihovog znanja organizuje sastanke za pravljenje Vlade, iako ga ni u svom poslaničkom klubu svi ne podržavaju, potvrdilo je Borbi nekoliko sagovornika iz Evrope sad.

СВЕ ВИШЕ НЕЗАДОВОЉНИХ У ЕВРОПИ САД: Спајић и Крвавац воде преговоре иза леђа страначких колега

Spajić u Skupštini, Foto skupstina-me

Oni su revoltirani činjenicom da iz medija saznaju za aktivnosti Spajića vezani za Vladu.

- Spajić se ponaša kao da je poslanički klub Evrope sad jedinstven vezano za Vladu, a zaboravlja da nekoliko poslanika Evrope sad ne želi da glasa njegovu Vladu, na način kako je on sastavlja. Umesto da prvo reši probleme u svojoj kući, da utvrdi koliko ga njegovi poslanika podržava, on organizuje ponoćne terevenke po hotelima širom Podgorice i pregovara o vladi, a da o tome njegovi funkcioneri i poslanici ne znaju ništa, nego moraju da se informišu preko medija. Ne znamo ni ko plaća ručkove i večere po hotelima kad se sastavlja Vlada. Spajić nije Milo Đukanović, pa da od Evrope sad pravi ono što je Đukanović napravio od DPS-a, da poslanici budu samo buki dizači ruku - kažu izvori Borbe iz Evrope sad.

Spajić i Krvavac su se već mesec dana otuđili od stranke i sami vode pregovore iza leđa svog poslaničkog kluba koji je iz dana u dan sve manje jedinstven, navodi se u tekstu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!