GRAĐANI UZ INSTITUT IGALO: Podrška ne zaustavlja blokadu granica prema Hrvatskoj

V.V.

10. 08. 2023. u 14:43

POSLE Nikšića i Budve peticiju „Za spas Instituta Igalo“ potpisuju i građani Herceg Novog i Bara.

ГРАЂАНИ УЗ ИНСТИТУТ ИГАЛО:  Подршка не зауставља блокаду граница према Хрватској

fOTO: V.V.

Potpisivanje je organizovala Sindikalna organizacija Instituta sa Unijom slobodnih sindikata Crne Gore, a podrška građana je izuzetna.

U Herceg Novom je štand sa listićima na kojima se može dati podrška zaposlenima u Institutu postavljen na glavnom gradskom trgu. Ovom kampanjom zaposleni u Institutu  nastoje da na  direktan i neposredan način uvere nadležne u podršku koju imaju. Predsednica Sindikalne organizacije Instituta dr Marija Obradović  komentariše da nije bilo sumnje da će  Novljani ali i građani u drugim gradovima Crne Gore sigurno u velikom broju potpisati peticiju  za spas Instituta Igalo, pod nazivom „Svi za jednog,  kao jedan – Institut je svima vrijedan“:

Naše terenske posete održavaju naš optimizam jer stalno slušamo šta građani Crne Gore misle o Institutu, a svi misle da je  ova ustanova vredna spasavanja, vredna naše borbe, kaže dr Obradović i dodaje da Institut ljudima  pruža nadu, poboljšava kvalitet života i to je sve zaposlene dodatno osnažilo u ovoj borbi.

– Mene nisu iznenadile rečenice tipa „ Vi ste nama spasili život“, „Vi ste nama poboljšali kvalitet života“,  „ Naša su se deca kod vas rehabilitovala, prohodala, progovorila…“ .  Mi to vidimo svakodnevno, u radu sa našim pacijentima, i zato nas  njihove riječi nisu iznenadile. To je i razlog zašto smo se angažovali, zbog čega verujemo da je spas Instituta spas cele države“, objašnjava Obradović.

Potpisivanje peticije biće omogućeno i u drugim gradovima Crne Gore kao podrška borbi za opstanak ustanove koja postoji i uspešno radi punih 70 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)