ZVICEROV ČOVEK UHAPŠEN U MOSKVI: Milović "pao" u ruskoj prestonici, Rusi mu stavili lisice zbog kokaina (FOTO)

Novosti online

15. 05. 2023. u 10:18

RUSKA policija je u Moskvi uhapsila 36-godišnjeg crnogorskog državljanina Dražena Milovića, za kojim je preko Interpola raspisana međunarodna poternica zbog krijumčarenja droge.

ЗВИЦЕРОВ ЧОВЕК УХАПШЕН У МОСКВИ: Миловић пао у руској престоници, Руси му ставили лисице због кокаина (ФОТО)

Foto: Profimedia/Ilustracija/MVD ROSSII

Milović je rođak policajca Ljuba Milovića, koji je povezivan sa vođom kavčana Radojem Zvicerom.

- Danas su u Moskvi službenici NCB Interpola, Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije i Glavne uprave za krivične istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, lišili slobode 36-godišnjeg državljanina Crne Gore Dražena Milovića. Osumnjičeni je stavljen na međunarodnu poternicu na inicijativu organa za sprovođenje zakona Crne Gore u martu 2023. godine u okviru organizovane grupe - saopšteno je u pres-centru ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto: MVD ROSII

Milović je u decembru 2019. godine na području opštine Nikšić nezakonito nabavio kokain radi prodaje, a zatim robu preusmerio u Bosnu i Hercegovinu, piše TASS.

- Trenutno se rešava pitanje njegovog izručenja - rečeno je tokom konferencije.

Kako su "Vijesti" ranije pisale, Dražen Milović je navodno rođak odbeglog službenika Uprave policije Crne Gore Ljuba Milovića.

Viši sud u Podgorici krajem maja potvrdio je deo optužnice protiv grupe okrivljenog Radoja Zvicera, među čijim članovima su i policajci Petar Lazović i Ljubo Milović, za krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja, šverc droge, krijumčarenje cigareta i teško ubistvo Milana Ljepoje.

(Vijesti)

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP-A - Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!